Profesionalni masažni stol TOKIO

2.199,99 

Na zalogi

Opis

Ta fotelj spada v novo generacijo modelov, ki temeljijo na ergonomiji in fizikalni terapiji. S posebno elegantnim dizajnom in α značilno svetlo sivo barvo upošteva osnovne značilnosti človeškega okostja in uporablja različne masažne tehnike, da ugodno vpliva na celotno telo!

Ko se zažene način ničelne gravitacije, je med telesom in stopali približno 118 stopinj. Položaj stegna in teleta je višji od položaja srca. Teža vsakega dela telesa bo enakomerno razporejena na masažnem stolu, s čimer boste v celoti sprostili pritisk na svoje telo. Ponuja vam breztežnost, s pomočjo katere boste lahko brez kakršnih koli omejitev uživali v popolni sprostitvi.

Oblikovan z enim gumbom za nemoteno gibanje in z edinstvenim zdrsom naprej, je lahko popolnoma odprt masažni stol na razdalji le 5 cm od najbližje stene. Med doseganjem funkcije 22 cm naprej bo sedež drsel naprej, pri čemer se bo opustil tradicionalnega položaja masažnega stola, omejenega s prostorom, ki je na voljo med stolom in steno za njim. Ko se sedež nagne, boste morda čutili občutek plavanja.

Človeški inženiring združuje s preučeno super dolgo „L“ obliko ukrivljene tirnice tehnologijo, da povečate masažno razdaljo na 135 cm, kar vam omogoča, da uživate v prilagojeni masaži od glave do pet, kar pomaga vzdrževati krivuljo „S“ v obliki vretenc človeškega telesa, ki bo pripomogel k sprostitvi hrbtenice, razbremenil napete mišice.

Masaža stopal Mastoid Guasha
Emulacijo dotika človeške roke z uporabo napredne tehnologije valjev lahko stol ponudi masažo Guasha kot profesionalni maser. S 3 cm potovanja se masaža osredotoča na Youngquan točko podplat, bodisi z nežno, enakomerno masažo ali s postopno močnejšo masažo, ki lahko prinese brez primere udobje in užitek.

Masaža zračnih blazin
Zračne blazine različnih oblik popolnoma spakirajo tele, gleženj in stopalo, da vam prinesejo trojni užitek. Metoda stiskanja, premora in sproščanja zračnega tlaka, ki spodbuja ostrine Xuanzhog in Taixi, vam lahko prinese popolno udobje in harmonijo.

Magnetna terapija
Magnetna terapija z 8 300CC natančno postavljenimi trajnimi magneti lahko izboljša telesno energijo z nizkim nivojem magnetita v telesu, tako da spodbudi ostrine Chengshang in Zhonmai na teletu.

Masaža zračnih blazin
Opremljen z 12 zračnimi blazinami v skladu s krivuljo človeške roke za izvajanje vsestranske masaže na točkah Yangchi in Quichi na rokah. Tridimenzionalni uravnoteženi oprijem, ki izvira iz napihnjenih zračnih blazin, vas bo sprostil in osvežil od roke do dlani.

Daljinsko infrardeče ogrevanje
Funkcija ogrevanja hrbta 0ºC-50ºC lahko ublaži hladnost in bolečine v hrbtu. Dolžina oddajajoče infrardeče valovne dolžine sovpada z dolžino valov človeškega telesa, zato lahko človeška celica absorbira energijo, ki lahko aktivira celice in spodbudi presnovo.

Masaža hrbta
Inteligentne mehanske masažne roke posnemajo profesionalne metode maserja za izvajanje različnih masažnih dejanj. Roke lahko usmerite telo, tako da je razpon masaže med 21cm in 135cm v vodoravnem položaju, s čimer pokrivate celoten hrbet. Medtem se lahko širina masažnega učinka giblje med 6 in 21cm v treh nivojih.

Način pomnilnika
Prilagojena funkcija pomnilnika vam bo pomagala, da vi in ​​vaša družina prilagodite masažne programe. Vsako prejšnjo rutino masaže lahko shranite in shranite do nje pozneje. Preprosto pritisnite gumb za pomnilnik, da aktivirate to funkcijo.

Nastavitev časa
Trajanje masažne seje lahko spremenite. Vnesite želeni čas in pustite, da stol dokonča svoj program v roku, ki ga izberete.

Črpalka in zračne blazine
Inovativna funkcija
1 zračna črpalka ima inovativno funkcijo, ki ji omogoča sinhrono in neprekinjeno napajanje pogonskih moči za 28 varnostnih blazin. Tako stereo masaža za prosti čas kot močan pritisk zračne blazine sta natančni in edinstveni, zaradi česar boste uživali v živahni sveži masaži. Če imate bolečine v predelu pasu in hrbta ali otrdeli vrat, so glavna težava vretenca. Masažni stoli so zdravstveni izdelki in uporabljajo vodilno mednarodno tehnologijo, na primer funkcijo 2D zaznavanja, ki lahko poišče masažne točke glede na telesno višino; nanaša se na več kot 500 točk na telesu, zato vam nudi profesionalno in udobno fizikalno terapijo, vam pomaga rešiti težavo slabega zdravja in vam pomaga osvežiti se. Naši izdelki so narejeni po meri z medicinskim testiranjem.

Krmilnik
Enostavno upravljanje
Novi fotelj Tokio je opremljen s priročnim krmilnikom zaslona LCD, ki omogoča enostavno in hitro izvedbo vseh želenih prilagoditev, kot so nastavitev položaja, izbira programa, aktiviranje funkcij itd.

 

Specifikacija izdelka:

Masažni stol Tokio je zasnovan z najnovejšo tehnologijo “Smart Chair”. “Pametni stol” je računalniška tehnologija skeniranja telesa, ki preslika velikost, obliko, ukrivljenost hrbta in prilagodi valje vsakemu posameznemu uporabniku.
Zadnja tirnica je zasnovana tako, da ustreza ukrivljenosti človeškega hrbta, kar omogoča največje masažne točke dotika mehanskih valjev. Poleg tega so bio mehanski valji zasnovani tako, da posnemajo masažne tehnike in občutek človeške roke.
Tokio uporablja 8 bio magnetov, ki pomagajo pri energiji in pomlajevanju telesa na celični ravni. Dodatne funkcije vključujejo: način “raztezanja”, kar pomaga raztegniti hrbtni vretenc, ki razbremeni živčni pritisk.
Masažni stol Tokio ne zagotavlja samo masaže hrbta brez primerov, ampak je tudi popoln masažni stol s celotnim telesom, opremljen z 28 zračnimi blazinami, skupaj z masivno zračno črpalko, ki omogoča stiskalno masažo stopal, nog, rok, ramen in bokov.
Naredite naslednji korak in vložite v promocijo bolj zdravega aktivnega življenjskega sloga, ki si ga želite z masažno terapijo Denver.

5 različnih načinov masiranja: Shiatsu, Gnetenje, loputanje, trkanje, Hkratno gnetenje in loputanje.

2D inteligentna masaža, Zero Space, Zero Gravity3 stopnje intenzitete,

Nastavljivo za masažo zračnega tlaka s tremi načini: polni zračni tlak, zračni tlak roke, zračni pritisk nog.

L oblika omogoča da lega ustreza vašim telesnim krivuljam, im dem tem ko se nagne uresniči ničelno gravitacijo.

Sole Roller Scrapping Massage

Noslon za noge lahko podaljšate tako, da ustrezajo različnim dolžinam nog.

Funkcija ogrevanja hrbta uporablja ogljikova vlakna kot infrardeči vir toplote in omogoča da se mišice hitreje sprostijo.

Specifikacije
Funkcija ničle gravitacije Da
Zero vesoljske funkcije Da
Samodejno zaznavanje ramen Da
Mimika masažne tehnike Shiatsu, gnetenje, tapkanje, trkanje, gnetenje / loputanje
Popolna masaža hrbta Da
Samodejna nastavitev višine za masažo zgornjega dela hrbta. Da
Električni naslonjalo za naslon Da
Električni naslonjal za noge
Masaža vratu, da sprostite napetost in togost. Da
Masažni valji Da
Naramne zračne blazine 4
Ročne zračne blazine 8
Zračne blazine za noge 8
Zračne blazine na peti 8
Ventili 8
Zračne črpalke 1
Masaža in sprostitev Da
Refleksna terapija Da
Masaža stopal Da
Pomnilna funkcija Da
Ogrevalna funkcija Da
Prevleka sedeža Ekološko antibakterijsko usnje
Največja uporabniška teža (kg)
125 kg
Predlagani čas 15-20 minut
Nazivna napetost 220 – 240V
Nazivna moč 50 – 60 Hz
Opis paketa

Teža 105 (kg)
Dolžina 148 (cm)
Širina 84,5 (cm)
Višina 76 (cm)