Profesionalni masažni stol BERLIN

2.399,00 

Nova funkcionalnost masažnega stola Berlin ELEMENT vam bo omogočila, da se bo vaš stol popolnoma naslonil s premikajočim se gibanjem naprej, ki pripelje stol naprej, medtem ko se naslonjalo nasproti od drugih stolov, ki hrbet preprosto usmerijo navzdol. Vaš stol je lahko skoraj ob steno, vendar še vedno popolnoma naslonjen, ne da bi ga premaknili. Stol Berlin je zasnovan z 2D masažnim mehanizmom, ki vam omogoča, da prilagodite intenzivnost in moč valjev. je posebej zasnovan za zmanjšanje bolečin in okorelosti mišic, z uporabo metode Gua Sha, raztezanja in sprostitve hrbtnih mišic. To pomaga zmanjšati utrujenost Masaža vratu in ramen Samodejni program masaže vratu in ramen omogoča popolno uživanje v masaži in odpravlja bolečine v predelu materničnega vratu Gnetenje Masaža gnetenja in zračni tlak, ki simulira človeški dotik, omogoča edinstveno izkušnjo, odpravlja utrujenost in stres Masaža Znanstvena 15-minutna avtomatska masaža oživi utrujena območja, ki imajo enak učinek na vašo kožo kot sproščujoča kopel. Ročne zračne blazine Z varnostnimi blazinicami vam daje popolno masažo v obe roki in roko sprošča do prstov. Stimulirajte akupunkturne točke na svoji roki. Ničelna gravitacija.

Samodejna lokalizacija masažnih točk zgornjega dela telesa in položaja ramen, prilagajanje drže telesa Hip Swing Sedežna blazina se lahko niha v obliki „8“. Ponaša, da profesionalni maserji nežno zamahnejo z vašim telesom, da se zagotovi boljše ravnotežje. Dobro podoživite pritisk na spodnji del hrbta in tudi mišice kolkov. Podaljšek stopala Masažer za noge lahko podaljšate do 23 cm, da ustreza ljudem različnih višin Raztezanje pasu. Raztezanje hrbta lahko ublaži utrujenost, intenzivne mišice in trde sklepe. Underfoot Roller Napredna tehnika valjčka zagotavlja neverjetno izkušnjo masaže stopal, kot je ne more zagotoviti noben drug masažni stol. Prilagodljiva stopnja intenzivnosti, ki ustreza vašim potrebam. Funkcija za počitek in naslonjalo naslona za hrbet in križ, sinhronizirano in samodejno.
 

1 kom na zalogi

Šifra: 18295 Kategorija:

Opis

Masažni stol Berlin z nično gravitacijo se naslanja tako, da je vaša teža enakomerno razporejena, s čimer pritiskate s hrbta. To omogoča globljo intenzivnejšo izkušnjo masaže.

Spada v novo generacijo modelov, ki temeljijo na ergonomiji in fizikalni terapiji. S posebno elegantnim dizajnom in α značilno svetlo sivo barvo upošteva osnovne značilnosti človeškega okostja in uporablja različne masažne tehnike, da ugodno vpliva na celotno telo!

Ko se zažene način ničelne gravitacije, je med telesom in stopali približno 118 stopinj. Položaj stegna in teleta je višji od položaja srca. Teža vsakega dela telesa bo enakomerno razporejena na masažnem stolu, s čimer boste v celoti sprostili pritisk na svoje telo. Ponuja vam breztežnost, s pomočjo katere boste lahko brez kakršnih koli omejitev uživali v popolni sprostitvi.

Nasin inteligentni masažni stol z ničelno gravitacijo in s katero koli nastavitvijo kota
Nova drsna konstrukcija sedeža za boljši prihranek prostora zahteva le 5 cm od stene do naslona
Izredno dolga masažna steza hrbta, ki se razprostira na 135 cm, omogoča valjem, da delujejo od hrbta navzdol do sedeža in stegen
28 Zračnih blazin z nastavitvijo 3 intenzivnosti
4 kolesni masažni valj, ki omogoča intenzivnejšo in globinsko masažo
6 avtomatskih masažnih programov ali lahko deluje v ročnem načinu
3 načini intenzivnosti masaže
2 funkciji nastavitve pomnilnika
Napredno samodejno odkrivanje telesnega skeniranja masažnih točk na zgornjem delu telesa in položaju ramen
6 načinov masaže, shiatsuja, gnetenja, tapkanja, trkanja, buče in kotalnih funkcij
Podaljšek noge do 15 cm, da ustreza različni višini
Napredna masaža valjanja stopal z natančno refleksologijo z ostrinami in sledenjem poldnevnikov
Infrardeča grelna ploščica Carbon Fiber v naslonjalu
8 točk magnetne terapije v počivanju nog
Sodoben prostorski dizajn z rameni in naslonom za roke v enem, ki omogoča neprekinjeno kontinuiranost masaže
Sinhronizirana masaža stopal in hrbta
Led luči razpoloženja v naslonjalu za roke
Večplastne zračne blazine za zagotavljanje bolj specifične človeške masaže
Kvalitetno PU usnje z antibakterijsko prevleko.

Barva: Rdeča

Ko ste utrujeni od dolgega dne na nogah ali pred računalnikom, se morate sprostiti na najpreprostejši način. Masažni stol Berlin se zažene s pritiskom na gumb. Ta večnamenski masažni stol ponuja avtomatske programe, ki bodo sinhronizirali svoje inteligentne masažne roke in kompresorje za stiskanje zraka, da bodo telesu hkrati nudili nebeško zdravljenje, ki si ga zasluži.

Masažni stol Berlin je zasnovan z naborom pametnih 2D mehanskih rok, ki se lahko premikajo navzgor in navzdol, se raztezajo naprej in nazaj, štirikolesno gnani z utišanim dizajnom

Naramni del je zasnovan s funkcijo samodejnega zaznavanja in mikro prilagajanja
Samodejno odkrivanje telesnih krivulj in masažnih točk lahko samodejno prilagodi razdaljo masažnih rok, ki se premikajo naprej in nazaj
Glede na odkrite telesne krivulje in masažne točke, da bi masaža postala bolj humanistična in znanstvena
Zasnovana s samodejnimi masažnimi programi
Set s tremi funkcijami memo masaže
Samodejni, zračni pritisk, zvijanje pasu, nihajni kolk, raztezanje pasu in druge posebne masažne funkcije
Ročno izberite masažo zgornjega dela telesa
Tri možnosti masažnih točk celotnega, delnega in fiksnega položaja
Šest masažnih metod prijema za rame, gnetenja, lopute, shiatsuja, gnetenja in lopute ter 2D
Na voljo je pet stopenj hitrosti masaže
Pri statusu masaže s tapkanjem in shiatsujem lahko širino masažne roke prilagodite v petih nivojih
Funkcija masaže zračnega tlaka (vgrajenih 26 zračnih blazin) s 3 nastavitvami jakosti
Zračna masaža zgornjega dela telesa: funkcija masaže zadnjega zračnega tlaka (vgrajene 4 zračne blazine) sedežna masažna funkcija zračnega sedeža (vgrajenih 16 zračnih blazin) in funkcija masaže zračnega tlaka (vgrajenih 28 zračnih blazin)
Prikaz glasbe MP3, premor, prejšnja, naslednja, povečanje glasnosti in zmanjšanje glasnosti
Funkcija ogrevanja nazaj
Kot vir ogrevanja uporabite ogljikova vlakna
Podstavek za noge se lahko razširi tako, da ustreza različnim višinam
Dvigovanje nog in nastavitev naslonjala za hrbet
Funkcija samodejnega sedenja, masažne roke se lahko samodejno vrnejo v prvotni položaj po izklopu
LCD zaslon
L oblika, prihranite prostor