Akcija!

N7 10-palčni zložljivi električni skuter

442,70 

Ta zložljivi model električnih skuterjev je razvit za velike ljubitelje moči. S 350W motorjem in 10-palčnimi napihljivimi pnevmatikami je najboljši zložljivi električni skuter za potovanje, ker je primeren tako za odrasle kot za najstnike.

Barva: črna / bela
2–5-dnevni rok dobave v Evropski uniji
Sedež: Neobvezno
1 leto garancije
CE / ROHS certifikat

Kaj je znotraj paketa?

1 × 10-palčni zložljivi električni skuter
1 × navodila
1 × polnilec

Po naročilu

Kategorija:

Opis

Enostaven za uporabo

Skuter z enostavnim zgibanjem

Enostaven za učenje in zlaganje. Priznamo, da ta 17-kilogramski skuter ni lahek model, vendar ga lahko vseeno zložite in odpeljete na poljubno mesto. Prikladno ga je shraniti tudi v svojem tovornjaku ali pod mizo.

Motor
skuter-10inch-inflatalbe-pnevmatika

10-palčni zložljivi električni skuter ima močan zadnji motor, povečan na 350 W, kar poveča navor z boljšimi plezalnimi sposobnostmi. Največja hitrost je do 25 km / h, z 2 stopnjo hitrosti pa lahko izbirate.

Najboljši zložljivi električni skuter s sedežem za odrasle
električni skuter-s sedežem

Sedež je dodatna oprema, ki jo lahko izberete, nudi več udobja za vašo izkušnjo vožnje. Ko odstranite sedež, postane samodejni električni skuter kot izvirnik.

Velika napihljiva pnevmatika

Prednost tega skuterja je, da je opremljen z velikimi 10-palčnimi napihljivimi pnevmatikami. Prinesel bo več stabilnosti in brez težav obdeloval grob teren. Pnevmatične pnevmatike nudijo tudi boljši oprijem na mokri podlagi kot trdne pnevmatike.

Pritisnite gumb za zagon

Skuter morate nekoliko potisniti ali drseti na skuterju, da se motor vklopi. Potisnite plin za pospeševanje neposredno, da se stroj ne bi zagnal. To velja za varnostni razlog. Ni vam treba skrbeti, da bi slučajno zagnali mehano več.

Druge lastnosti: merilnik hitrosti in zavora

Čudovit dizajn s sprednjim LCD zaslonom, dvojnim zavornim sistemom, vključno z kolutno zavoro, da bi zagotovili svojo varnost. Sprednja in zadnja led lučka lahko ponoči med vožnjo spominja na pešca.

Glavna specifikacija:

Velikost zlaganja: 1180 × 550 × 435 mm

Velikost zvijanja: 1180 × 550 × 1175 mm

Največja obremenitev: 150kg

Največja hitrost: 25km / h

Teža: 17kg

Kilometrine: 18km

Največja razredljivost: 15 °

Akumulator: 36V, 7,8AH litijeva baterija

Moč motorja: 350W

Čas polnjenja: 3-5 ur

Vodoodporna raven: IP54