Akcija!

M6 Plus zložljivi električni skuter

343,40 

M6 Plus zložljivi električni skuter je nadgradnja prejšnjega električnega skuterja modela M6.

Barva: črna
Rok dobave v Evropski uniji 2-5 dni
1 leto garancije
CE / ROHS certifikat

Kaj je znotraj paketa?

1 × M6 Plus zložljivi električni skuter
1 × navodila
1 × polnilec
1 × ključ

Po naročilu

Kategorija:

Opis

Zložljivi električni skuter M6 plus vam ponuja možnost, da se razberete drugače. Enostaven za uporabo zaradi svoje intuitivne vožnje, primeren je tako za najstnike kot odrasle.

Odličen Performace
M6-plus-Zmogljiv-motor-napajanje in baterija

Zahvaljujoč močnemu motorju z močjo 350 W in litijevo baterijo 36 V 7,8 Ah, lahko avtonomija doseže 30 km, največja hitrost pa je 25 km / h, z njim lahko delate v službo ali hodite s prijatelji, ne da bi se bali porabe baterije. Električni skuter je s 14 kg in hitrim zložljivim sistemom v treh korakih prenosljiv in ga lahko povsod vzamete s seboj.

Prepoznaven dizajn
M6 plus plus električni skuter, spredaj in zadaj led luč

Zložljivi električni skuter M6 Plus bo vaš spremljevalec v vsakdanjem življenju. Opremljen je s žarometom, ki osvetljuje cesto, in zadnjo lučjo (nameščeno na blatniku), ki v primeru zaviranja opozarja udeležence v cestnem prometu, kot zavorna luč.

Za večjo varnost je na voljo učinkovit dvojni zavorni sistem. Posebej oblikovane 8,5-palčne trdne pnevmatike imajo odličen material, odporen proti obrabi, dober oprijem ceste. Zagotavlja vam minimalno vzdrževanje, zaradi prebijanja ali eksplozije vam ni treba več skrbeti.

Trpežen okvir in APP
M6 plus-električni skuter-prikaz-in-APP

Močan okvir iz aluminijeve zlitine zagotavlja trdnost skuterja in zagotavlja dodaten občutek varnosti. Na krmilu je vgrajen LED zaslon, ki označuje doseg, kilometrine in hitrost, tako da boste vedno imeli nadzor. Lahko pa ga povežete tudi z vgrajenim APP-om, da boste lažje upravljali.