33L Brezkontaktni koš K1-33L

69,99 

Na zalogi

Šifra: 18292 Kategorija:

Opis

Ta koš za smeti omogoča zabavo in enostavno uporabo. Ko se približate sprednji strani območja senzorja, se bo pokrov samodejno odprl. Ob tem ko se bo samodejno odprl boste imeli dovolj časa, da odložite smeti in da se samodejno zaprete.

<div class=”jfk-button-img” style=”background-repeat: no-repeat; display: inline-block; background-image: -webkit-image-set(url(” https:=”” ssl.gstatic.com=”” images=”” icons=”” material=”” system_gm=”” 1x=”” star_border_black_24dp.png”)=”” 1x,=”” url(“https:=”” 2x=”” 2x);=”” height:=”” 21px;=”” width:=”” margin-top:=”” -3px;=”” vertical-align:=”” middle;=”” opacity:=”” 0.55;=”” background-position:=”” center=”” center;”=””> 
Ta senzoričen smeti omogoča zabavo in enostavno uporabo. Ko se približate sprednji strani območja senzorja, se bo pokrov samodejno odprl. Dali boste dovolj časa, da odložite smeti in se samodejno zaprete.

Trdna in trpežna. Enostavna zamenjava vrečke za smeti enostavno skriva vašo podlogo.

Poleg senzorja je ročna funkcija, s katero lahko podaljšate pokrov, da ostane odprt. Pritisnite gumb za odpiranje, da ga vklopite, ali pa pritisnite gumb za zapiranje, da se senzor ponovno aktivira.